Miikka Keränen Politiikkaa lappilaisittain vihreänä.

Kaikki blogit puheenaiheesta Rikostutkinta

Muistaako kukaan nunna Irmeli Vuolteen ?

 

11.7.2018 Vuolteen ihmeellisestä katoamisesta tuli kuluneeksi vuosi. Katoaminen tuntuu  lähes käsittämättömältä, kuin maa olisi nielaissut hänet. Ainakaan minun korviini ei ole kantautunut mitään vihjeitä hänen liikkumisistaan katoamishetken jälkeen.

DNA:n mahdollisuudet rikostutkinnassa

Päivän uutisen vuoksi palaan aiemmin esittämääni kysymykseen: "Miksi sukututkijoiden käyttämää DNA-testausta, esim. Family Tree DNA, ei käytetä oikeaa isää etsittäessä ja ilmeisesti ei myöskään poliisitutkinnassa? ... Epäiltyjen rajaaminen murto-osaan alkuperäisestä olisi tehokas työkalu.

Räsänen suoritti vain velvollisuutensa – Ei muuta!

Eilen ex-sisäministeri Päivi Räsänen (kd) kertoi varsin seikkaperäisessä kirjoituksessaan vuoden 2013 lopulla ministeriaikanaan Valtakunnansyyttäjänvirastoon jättämästään tutkintapyynnöstä, jonka seurauksena on nyt epäiltyjen penkillä melkoinen joukko korkeaa poliisijohtoa, ex-poliisiylijohtaja Mikko Paateroa myöten.

Päivi Räsäsen jättämässä tutkintapyynnössä pyydettiin tutkimaan Helsingin poliisin tietolähdekäytänteitä ja poliisijohdon suhtautumista kyseisiin käytänteisiin.

SVL, Karttunen ja kansantuomioistuimet - Vlog

Kun monet kyselevät, että mikä on se rasistien ja fasistien vastainen ääripää? Sitä ääripäätä edustavat ihmiset, jotka oikeusvaltioperiaatteen yli talloessaan, ja kansalaisoikeuksien rajoittamista vaatiessaan, väittävät olevansa demokratian ja vapauden esitaistelijoita.

Oikeusvaltiomme ja demokratiamme ovat todellakin kriisissä, kun kansanedustajat ihan ministereitä myöten julistavat ihmisiä syyllisiksi ohi oikeuslaitoksen ja vaativat kaikkien yhdistymisvapauden rajoittamista ennen kuin edes poliisin esitutkinta on valmis. Se on juuri sitä fasismia, mistä SVL haaveilee.

RL 17 13 a § ja "kommandoburkha" + 15, 6 §

Karri Ojanen (sit.) puhuu enemmän kuin siteeksi asiaa Helsingin poliisilaitoksen johdolle, median edustajille, poliisin toimintaa valvoville viranomaisille, Helsingin kaupungille sekä yhteiskunnan päättäville toimijoille blogissaan Avoin kirje koskien pahoinpitelyepäilyä Itäkeskuksessa 
 

Ants kattoo ny...

 

Toinen iltapäivälehti tiesi kertoa,että MV-lehden,jota moni sen puolueenkin,jonka nimeä emme mainitse edustajista,jäsenistä ja kannattajista on näilläkin palstoilla kehuvia ja kannustavia lausuntoja antanut,on asetettu valtakunnansyyttäjän toimesta rikostutkintaan,jonka poliisiviranomainen on nyt aloittanut.

Asian olivat valtakunnansyyttäjän virastolle antaneet poliittiset nuorisojärjestöt.Järjestöjä ei mainittu,mutta voi olla..siis voi olla,että sen puolueen nuorisojärjestön,jonka nimeä emme vieläkään mainitse nimi ei kantelijoiden joukossa ole ollut.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä