Miikka Keränen Politiikkaa lappilaisittain vihreänä.

Kaikki blogit puheenaiheesta Opiskelijakunta

Ole rohkeasti poliittinen - olet sitä jo muutenkin

Monessa ylioppilaskunnassa ja opiskelijakunnassa käydään edustajistovaaleja. Ääniä on keräämässä monenlaisia listoja, joiden joukkoon sopii myös (puolue)poliittisesti sitoutuneet ryhmät. Moni karttaa politiikkaa edustajistossa, vaikka se on nimenomaan poliittinen toimija. Siksi onkin hassua olla äänestämättä poliittista listaa.

Amatöörit(kö) vallankahvassa - pohdintoja opiskelijakunnan johtamisesta

Päivän pohdintana on johtaminen opiskelijakunnassa. Itse toimin tällä hetkellä hallituksen puheenjohtajana Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunnassa, organisaatiossa joka koostuu työhallituksesta sekä tällä hetkellä yhdeksästä työntekijästä. Tätä sakkia minun pitäisi teoriassa johtaa, ja siksi olenkin kuluvan kevään aikana päässyt paljon mielessäni pyörittelemään miten olla hyvä johtaja ja miten ohjata organisaatiota eteenpäin.

Arvoista hyödyksi - eli miksi puoluepolitiikka ei olekaan mörkö

On varmasti maailmankaikkeuden kliseisintä kirjoittaa juuri luodun Puheenvuoroblogin ensimmäinen julkaisu aiheesta politiikka - eikö mitään kekseliäämpää aihetta voisi ensimmäiseksi kirjoitukseksi keksiä? Todellako tällä aiheella meinasit herättää uusien lukijoiden mielenkiinnon?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä