Miikka Keränen Politiikkaa lappilaisittain vihreänä.

Kaikki blogit puheenaiheesta Olympiakisat

Jalkapallon MM-kisaboikottihankkeet kuivuivat kokoon - ja hyvä niin

Johdanto

Venäjän World Cup 2018/Jalkapallon MM-kisat huipentuvat ensi viikolla.  Mitalit jaetaan pronssipelissä ja mestaruusfinaalissa.

Lappiin pitäisi rakentaa olympiatason kelkkarata

Pyeonchangin talviolympialaiset olivat ja menivät. Suomi saavutti kisoissa kuuden mitalin tavoitteensa. Kisojen kovimmista suomalaissuorituksista vastasivat hiihtäjämme Iivo Niskonen ja Krista Pärmäkoski. Niskasen voitto miesten 50 kilometrillä ja Pärmäkosken hopeahiihto naisten 30 kilometrillä olivat komeaa katsottavaa. Kiitokset näillä kahdelle upealle urheilijalle olympiamaineemme pelastamisesta. Muilta osin menestyksemme oli varsin vaisua.

Sipilä huijaroi "kuolleilla sieluilla"

Sipilä huijaroi ”kuolleilla sieluilla”?

Pääministerimme Juha Sipilä on suvainnut vierailla Korean olympialaisissa. Hänen viestinsä sieltä urheilun onnesta meille pakkasissa ja arjen kiemuroissa kärvisteleville kansalaisille on seuraava: ”…minä tein sen!

Yle keskittyy ja syyllistyy urheilukisojen etukäteishehkutukseen

Katsoin juuri Yle 1:n kanavalta yhteenvedon Rion olympialaisten yön tapahtumista. Lähetyksen kesto oli yhteensä 15 minuuttia. Lyhyestä lähetysajasta oli kuitenkin varattu 5 minuuttia eli 33 % tulevan päivän tapahtumien esittelyyn. Naisten golfin edellisen päivän tilanteen raportointiin aika ei rittänyt.

Rehdit urheilukisat

Tänään kisaat Riossa.  Kahden vuoden päästä  tuloksesi laboratoriot mitätöi.  

Huippu-urheiluun olen aina suhtautunut varauksella.  Huippu-urheilu on sairasta.

Upea päivä Suomelle - ja Ukrainalle

Täytyy sanoa että harvemmin lähden kirjoittelemaan spontaanisti yhtään mitään yhtikäs mihinkään. Aina on taustalla edes pieni funtsiminen. Mutta tällä kertaa, Suomen saavutettua upean 5-0 voiton Yhdysvalloista miesten jääkiekossa Sotshin olympialaisissa JA samaan aikaan Ukranaissa tapahtuneiden juonenkäänteiden myötä, ei voi kuin hehkuttaa tätä päivää poikkeuksellisena.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä