Miikka Keränen Politiikkaa lappilaisittain vihreänä.

Kaikki blogit puheenaiheesta Loogisen ajattelun puuttuminen

Translain muutosta ajavat yrittävät muuttaa biologiaa huutamalla

Avioliittolakia muutettiin noin vuosi sitten. Minulle on ihan sama, miten täysi-ikäiset ja täysivaltaiset ihmiset parisuhteen muodostavat tai minkälainen parisuhde katsotaan virallistamisen arvoiseksi. Minulle on ihan sama, montako osapuolta tällaiseen parisuhteeseen kuuluu. Eivät nuo asiat varsinaisesti muille kuulu.

 

Tositarina erään kaupungin koulutuspolitiikan nykytilasta

Kaupungissa on yhdeksän peruskoulua, jotka päätetään yhdistää kolmeksi suureksi kouluksi. Oppilaita näihin kouluihin tulee yhteensä reilut pari tuhatta. Kuusi lähikoulua suljetaan. Yhtä jäljelle jäävää koulua joudutaan laajentamaan. Yksi jäljelle jäävä on homeessa ja vaatii miljoonaluokan korjauksen. Yhtä ei ole edes olemassa vaan se pitää rakentaa. Tai no, on se rakennus periaatteessa olemassa, mutta ei siellä ole koulua voinut käydä enää aikoihin. Se lyödään matalaksi ja siihen samalle paikalle rakennetaan uusi.

Jan Vapaavuori ja orjuuden sanaton ihannointi

Jan Vapaavuoresta on eduskunnasta lähdön jälkeen tullut kokoomuksen mielipideautomaatti niissä asioissa, joita valtakunnantason kokoomuspoliitikot haluavat ajaa mutta eivät uskalla sanoa niitä ääneen. Kuten nyt tänäänkin on huomattu: Jan Vapaavuori: Helsinki tarvitsee paljon lisää maahanmuuttajia (Talouselämä).

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä