Miikka Keränen Politiikkaa lappilaisittain vihreänä.

Kaikki blogit puheenaiheesta Jouluaatto

Jouluaaton sävyjä matkan varrelta

On jälleen kerran onni tuntea ihmisiä monista piireistä.

Olen reilut kymmenen vuotta noudattanut 24.12 samaa kaavaa. Aatto alkaa siinä heräämisestä noin puoliltapäivin. Sitten alkaa joulupukin rooliin valmistuminen. Keikkoja on ollut näinä vuosina noin 4-6. Likimain tuttuja ja tutun tuttuja kaikki. Ei mitään Osuuskaupan ilmoitustauluilla tuntemattomille mainostamista tai vastaavaa.

Joulujuhla ilman Jeesusta jäi ontoksi

Joissain joulujuhlissa ihmetellään, miksi lasten joulujuhlista kristillisyys halutaan riisua pois? Monissa perheissä on petytty siihen, kuinka ohjelmissa tepastelevat vain tontut ja joulupukit, kristillisen perinteen puuttuessa kokonaan. Joulu ilman Jeesusta on kuin yrittäisi viettää syntymäpäivää ilman päivänsankaria. Tunnelma ei löydy tontuista ja touhusta, vaan joulun sanomasta ja sen sankarista.

Jouluaatto 2014 Ikaalisten hautausmaalla

Jouluaaton 2014 kynttilöitä Ikaalisten hautausmaalla; muualle haudattujen omaisten ja läheisten muistolle. Heitä on paljon - kynttilöitä on paljon. Hautamuistomerkkiin liittyy liikuttava tarina.. Katso kuvat; https://picasaweb.google.com/113679801467129695575/Jouluaatto2014#609679...

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä