Miikka Keränen Politiikkaa lappilaisittain vihreänä.

Kaikki blogit puheenaiheesta Ilmastonmuutoshuijaus

Poliitikkojenkin ymmärrettäväksi

Äsken puheenvuorossani http://lauriheimonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/275292-hallitustunnustelu

totesin:

” - - näkemykseni mukaan Suomella on hyvät mahdollisuudet EU:n puheenjohtajakautenaan tuoda esille luonnonlakeihin perustuva vaihtoehtoinen, Pariisin sopimusta korvaava strategia luonnollisiin ilmastonmuutoksiin ja sään ääri-ilmiöihin sopeutumiseksi.”

 

Tänään sähköpostiini sain viestin:

A Story of CO2 Data Manipulation

Jippii! Stora Enso puolittaa päästönsä Oulussa

Maailma pelastuu lasten ilmastotempaus vaikuttaa. Stora Enso puolittaa päästönsä Oulussa ja 4oo ihmistä pääsee kilometritehtaalle, nyt on ilon päivä. Hienopaperin kysyntä hiipuu ja Stora Enso aikoo laukkauttaa hienopaperilinjansa ja jättää vielä yhden linja kartongille, mutta ilnmastotalkoiden tarkoitus on ajaa sekin alas.

Hartaudella Yle-propagandaa

Avasin työmatkalla autoradion tänä aamuna, kanavaksi sattui Ylen ykkönen, aamuhartaus.

 

Vaikken kirkkokansaa olekaan niin päätin silti kuunnella mitäpä pastorilla asiaa.

 

Napajäät jälleen

Turun Sanomat tänään kertoo pohjoisen napajään jäävän jälleen pieneksi.  Ihmisen toiminnasta johtuen. 

Ihan tekisi mieleni uskoa ihmisen vaikuttavan ilmastonmuutokseen.   Trooppisista väljästi asutuista maista ihmisiä rahdataan  ylikansoitettuun kylmään Eurooppaan ja jopa vihreämme johtajansa Aallon johdolla lomailevat kaukomailla ilmailusaasteesta välittämättä.

Ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos on todellinen uskon asia.

 

Imaston muutos/muuttoliike

Ihminen, joka hyväksyy muuttoliikkeen  kääntöpiirien väliltä napapiireille,  ei voi olla huolestunut ilmastonmuutoksesta.

Muuttoliikettä vihreästi ajatellen, pakolaisuudenkin tulee  tapahtua itä-länsi suuntaisesti taikka sitten  kohti päiväntasaajaa.    Iglulla ja savimajalla on eri lämmitystarpeet.

Uskon, että humanitäärisiä valtioita löytyy muualtakin kuin täältä ikiroudan alueelta muukalaisia majoittamaan.

Ilastonmuutos, ikuinen

Ihminen on mahtava.  Ihmiskunta joka mahtuisi seisomaan Uudenmaan  alueelle, luulee vaikuttavansa pieruineen ilmastonmuutoksiin siinä kuin  aurinko ja tulivuoret purkauksineen.

Kasvihuoneilmiön myönnän.  Tilasin vaimolleni Hobbyhallista  kauan toivomansa kasvihuoneen ja ilmastonmuutos oli välitän.

Ilmastoammeko minä muutan ?

Kaupunkilaisjärjellä ajatellen, olen syntynyt vanhalla Kätilöopistolla Helsingissä, emme me ihmiset ole niin mahtavia että ilmastoon voimme vaikuttaa.  Harmittaakin, että virallisissa uutisissa luonnollisista luonnonilmiöistä tehdään poikkeavia.  Tämmöisiä pakkasia, tulvia, tuulia, jäänsulamisia etc. ei ole ollut viiteenkymmeneen vuoteen.  No, jos ei ole ollut, niin on jo aikakin.  Maksetaanko tämmöisestä ilmastonmuutoksen uutisoinnista, vai onko se edellytys, että toimittaja saa pitää toimensa?

Hallituksen veroväännöt!

Nyt köyhäkin pystyy ostamaan Ferrarin tai ainakin Mersun!

Hallitusneuvotteluissa on vuotaneiden tietojen mukaan päästy sopuun autoverotuksen muuttamisesta ulkomaisten autonvalmistajien sponsoroiman mallin mukaiseksi. Autoalan maksaman kahdeksan miljardin veropottia muokataan taas kansantaloudellisesti järjettömämpään suuntaan, nakertamalla auton hankinnan miljardin osuutta pienemmäksi.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä