Miikka Keränen Politiikkaa lappilaisittain vihreänä.

Kaikki blogit puheenaiheesta Helsingin pörssi

Punapääoman paluu miljardikantaan

 

 

Tässä kirjoituksessa kerron suomalaisen ay-liikkeen ylösnousemuksesta uuteen punapääoman aikaan. Ensimmäinen miljardi on jo koossa ja seuraava odottaa jo valmiissa virtuaalisessa muodossa kypsymistään. Miljardien juuret ovat Kojamo-nimisessä yhtiössä. Kojamo on koiraslohi, lohikuningas, joka ei ui vastavirtaan kansainvälisen kapitalismin meressä.

 

Kojamo Oyj pörssiin

 

Lehdistö unohti tämän vuoden pörssiosingot

Kevät on monen mielestä ihmisen parasta aikaa. Kevät on ihanaa. Se herättää maailman eloon, kun valon määrä lisääntyy, lumet sulavat ja linnut saapuvat. Rakkauden vuodenajaksikin kutsuttu kevät saa ihmisissä hormonit hyrräämään, aivot sylttäämään ja vatsan kipristelemään perhosista.

Poliisin mukaan kevät tuo tullessaan ruuhkautuneet lupapalvelut, polkupyörävarkaat, kiertävät huijariporukat, mökkivarkaat sekä kerjäläiset. Keväisin on ollut myös tapana uutisoida pörssiyhtiöiden jakamista osingoista sekä maksetuista veroista. Tämä kevät oli kuitenkin sen suhteen poikkeus. 

Helsingin pörssikurssien romahdus

Kurssit eli kaikenmaailman käppyrät veivaavat ylös ja alas. Kalliilla kannattaa myydä ja halvalla ostaa. Ja vähän millä vain mitä maailmasta löytyy näin voi tehdä. Kyseessä on spekulaatio koska vain meedio tietää mikä on paras hinta ostaa ja myydä.En nyt mene supertietokonebotteihin taikka valtion toimiin tukiostoineen.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä