Miikka Keränen Politiikkaa lappilaisittain vihreänä.

Epäaito Suomen kansa

Kansanedustaja Olli Immonen (ps) on julistanut, että taistelee kotimaamme ja yhden aidon Suomen kansan puolesta. Ajatuksiaan hän jakoi englanniksi sosiaalisessa mediassa, ja niistä kertoi Verkkouutiset. Kansanedustaja povaa muun muassa tuskallista tappiota viholliselle. 

Jos olet kuitenkin eri mieltä tästä aidosta Suomen kansasta, voit nyt liittyä epäaitoon Suomen kansaan. Sille on oma ryhmä Facebookissa, jonne pääset tätä klikkaamalla: Epäaito Suomen kansa

Olet tervetullut kypsään ja rakentavaan keskusteluun. Olemme ryhmä, jota yhdistää vain Immosen aitoon kansaan kuulumattomuus. Emme tarvitse häntä tai muitakaan hänen kaltaisiaan puolustamaan meitä tai kansaamme tuolla tavoin. 

Miikka Keränen

Vihreät
Rovaniemi
 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (36 kommenttia)

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Mielestäni suomalainen politiikka tarvitsee Olli Immosen kaltaisia natseja. Heidän ansiostaan ongelmallisia asioita tuodaan esille, niistä keskustellaan ja joskus jopa löydetään ratkaisuja.

Mitä mieltä olet ylipäänsä kansallisvaltiosta. Eikö kansallisvaltion olemassaolo edellytä yhtä yhtenäistä kansaa. Jos haluamme säilyttää Suomen, niin eikö silloin olisi loogista olla Immosen linjoille. Mutta jos suunta on EU imperiumi, niin silloin se olisi luonnollisesti erilaisten kansojen, rotujen, kulttuurien jne.. yhteinen koti.

Käyttäjän miikkakeranen kuva
Miikka Keränen

Kansallisvaltio on nykymuodossaan monella tapaa vanhentunut ja toimimaton systeemi. Kannatan itse Euroopan integraation syventymistä ja loppukädessä Euroopan liittovaltiota. Päämääränä toki pitäisi olla jokin planeetan laajuinen hallitus, jolloin saataisiin tarpeeksi leveät hartiat esim. ilmastonmuutoksen torjumiseksi.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Kannatan itse Euroopan integraation syventymistä ja loppukädessä Euroopan liittovaltiota."

Mitä pidät syynä kun poliitikot ja media ei tuota ehdota?

Käyttäjän miikkakeranen kuva
Miikka Keränen Vastaus kommenttiin #4

Media ei paljon mitään poliittista "esitä". Ja kuten olen ennenkin samaan kysymykseesi vastannut, niin vihreät kannattaa vahvempaa EU:ta, ja vihreät nuoret liittovaltiota.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #22

"Media ei paljon mitään poliittista "esitä"."

Et sitten viitsinyt vastata kysymykseen. Miksi poliitikot ja media eivät uskalla puhua liittovaltiosta julkisesti. Miksi eivät sano suoraan että tarkoitus on hävittää Suomesta itsemäärämisoikeus? Kai poliitikot sentään jotain poliittista esittävät. Vihreät ovat olleet kovin vaitonaisia liittovaltiopuheissaan eikä mitään keskustelunyritystäkään ole näkynyt. Mitä eroa on EU:lla ja liittovaltiolla ilman saivartelua?

Viljo Häggman

Ainakin olet vielä rehellinen. Nuoruuden idealismi kyllä vielä karisee poliittisen kyynärpääpelin ja omien etujen kahmimisen realismi iän mukana tulee liian tutuksi ja kyynisyys pääsee enemmän esiin.

Vihreiden poliittinen johto on loistava esimerkki tuosta.
Persuilla se taitaa olla vielä edessä, tai kenties kovaa vauhtia jo menossa.

Käyttäjän jopali kuva
Johan Lindholm

Juhani, vain yksi kysymys: miten yhtenäisen sen kansan pitää olla?

Ein Volk, ein Reich, ein... :-)

Anteeksi, mutta vielä toinen kysymys: onko Suomessa koskaan ollut "yhtä yhtenäistä kansaa"?

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Vastasit itse ensimmäiseen kysymykseesi. Toiseen kysymykseen voin kommentoida, että mielestäni suomalaiset luulevat yhteisen ja erikoisen suomenkielen takia olevansa yhtenäisempi kansa kuin mitä todellisuudessa ovat.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kansallisvaltion ei tarvitse nojautua etniseen puhtauteen.

Käyttäjän vmlouek kuva
Vesa-Matti Louekoski

Näinpä, eikä sille etniselle puhtaudelle löydy edes todellista pohjaa.

Mitä enemmän tutkitaan asiaa, sitä heikommilla jäillä koko "puhtaus" on.

Erilaiset uskomusjärjestelmät, näennäistiede ja utopiat (l. hölynpöly) voivat yrittää - yrittävätkin - toimia tukijalkana.

Koska pohjaa ei ole todellisuudessa, on tyypillisenä polkuna päätyä jossakin kollektiivisessa asetelmassa (esim. Immonen + "suomalaiset/pohjoismaiset/eurooppalaiset aateveljet, -siskot) määrittelemään kutakuinkin mielivaltaisia kriteerejä, joilla SULJETAAN ULOS "VÄÄRÄÄ/ALEMPAA/HEIKOMPAA" AINESTA: esim. islaminuskoiset; muualta kuin Euroopasta tulevat maahanmuuttajat; pakolaiset; seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt jne.

Tällainen on tuttua menneisyydestä, jonka ajankohtaa en näe tarpeelliseksi täsmentää.

Uusnationalistinen/äärioikeistolainen liikehdintä - verkosto laaja ja kansainvälinen! - ilmenee erilaisissa muodoissa.

Eräs tällainen ilmenemismuoto on _myös_ Suomessa nähtävissä oleva seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ihmisoikeuksien vastainen äärimmäisen aggressiivinen liikehdintä. Tämä on kytkeytynyt uusnationalistiseen liikehdintään (tietoa tästä löytyy käden käänteessä).

http://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/653/euroop...

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Vilkaisin Immosen Facebook sivuja. Ihmettelen, kuinka ko. herra voi kuulua suomalaiseen hallituspuolueeseen

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Ein volk, ei reich, ein führer!

No, oikeasti kansallisvaltio ei myöskään nojaa mihinkään imaginääriseen yhtenäiskulttuuriin, eikä immosen kaltaisista pelleistä ole miestä määrittelemään miten täällä itse kunkin kuuluu elää ja olla.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

... ja kuten Seppo Saari 8.7. Birgitta Valosen blogin kommentissa (ilmeisesti minun inspiroimanani) herkutteli: "Ein Volk, ein Union, ein €uro! - Vorwärts!" ;-)

Käyttäjän AOBrusi kuva
Antti Brusi

Miikka minkälaista asemaa olet itsellesi ajatellut tässä tulevassa "new order" maailmassa?

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

"Päämääränä toki pitäisi olla jokin planeetan laajuinen hallitus, jolloin saataisiin tarpeeksi leveät hartiat esim. ilmastonmuutoksen torjumiseksi."

Tässä sitten hippunen vihreää utopiaa.

Samalla linjalla näyttää olevan Olli Immonen, vai edustaisiko Immosen ajatusmaailma utopian täydellistä vastakohtaa dystopiaa. Henkilökohtaisesti uskon Immosen kannattavan dystopiaa.

Käyttäjän EsaPaloniemi kuva
Esa Paloniemi

Olli Immonen Naamakirjassa:

"I'm dreaming of a strong, brave nation that will defeat this nightmare called multiculturalism. This ugly bubble that our enemies live in, will soon enough burst into a million little pieces. Our lives are entwined in a very harsh times. These are the days, that will forever leave a mark on our nations future. I have strong belief in my fellow fighters. We will fight until the end for our homeland and one true Finnish nation. The victory will be ours."

Ei tuossa "tuskallista tappiota povata", todetaan vain "ruman kuplan puhkeavan".

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Kyllä se sieltä kommenttiketjusta löytyy.

"Olli Immonen
Tommi: The enemy will face painful defeat and the strongest among us arise in all the glory.
Tykkää · 6 · Lisää · Tänään kello 0:45"

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Oma utopiani on kaupunkivaltioista ja provinsseista koostuva Euroopan laajuinen liittovaltio. Tällöin jokainen voisi valita itselleen sopivan kaupunkivaltion. Immonen voisi olla vaikka rotupuhtaan Impivaaran pormestari.

Käyttäjän ReijaHaapanen kuva
Reija Haapanen

Millainen mahtaa olla rotupuhdas suomalainen? Kiva olisi kyllä nähdä tuon kaupunkivaltion koostumus.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

#14

Veikkaan että aikamoinen takamaiden banjonsoittaja.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä Vastaus kommenttiin #15
Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Lainaus Wikipediasta.

Useimmiten dystopia esiintyy kirjallisissa teoksissa varoituksina tai satiirina. Voltairen satiirisen Candiden (1759) on sanottu innoittaneen monia 1900-luvun dystopioista. Tässä ne eroavat utopioista, koska ne eivät kuvaa mitään täysin uutta, uljasta maailmaa vaan nykymaailman varjopuolten nousua dominoiviksi elementeiksi.

Tässä totuus, utopia ja dystopia ovat harhaa, ilmeisesti molemmat ajatusmaailmat ovat väärässä.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

En ajatellut kunnioittaa Immosen aivopieruja edes FB-ryhmään liittymisen vertaa. Sääliksi käy lähinnä hänen tuore maahanmuuttajavaimonsa.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Persupiirin puheenjohtaja Teurajärvi totesi blokissaan säälin olevam sairautta.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Ei löydy tästäkään porukasta kykenevää keskusteluun liittovaltiosta vs Suomen kansallisvaltio. Samoja typeriä mantroja ja henkilökohtaisuuksiin menemistä tämäkin bloki.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä
Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"En persu igen. Hohhoijaa..."

Pyykkölä nyt on malliesimerkki "älykkäästä" keskustelijasta joka antaa tilaa vuorovaikutukselle.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Nyt menit henkilöön! Minähän vain totesin möläyttelyt tilastollisesti.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #24

No mikäs tämä oli: "En persu igen"

Käyttäjän Minnamaarialax kuva
Minna-Maaria Lax

Sipilä voisi laittaa tällaiselle pisteen. Joko Immonen ulos puolueesta tai persut ulos hallituksesta. Emme tarvitse Immosen tapaisia lahopäitä.

Viljo Häggman

Kansoja on aitoja, ja epäaitoja,
välissä piikkilanka-aitoja.
Kasvoja kaitoja
raitapaitoja.
Äidinmaitoja
Suihkun laitoja
Savun raitoja.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Pitää säilyttää historiallinen perspektiivi asioihin ja muistaa esimerkiksi itävaltalaisen Adolf Hitlerin nousu Saksan valtion johtoon. Hänen kansansa muodostui saksalaisista.

On täysin mahdollista, että Olli Immonen nousee vielä tulevaisuudessa sellaisen Suomen johtoon, jonka väestön muodostavat nykyiset maahanmuuttajat ja heidän perillisensä. Historian tapahtumien kulkua ei kukaan osaa ennustaa.

Varmasti tuossa historiallisessa tilanteessa kotimaansa syystä tai toisesta jättäneen koko kantasuomalaisen väestön mielestä Olli Immonen silloin koetaan epäaidon Suomen kansan johtajaksi.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Billy Wilder jaksoi aina ihmetellä itävaltalaisten nerokkuutta, kun he olivat saaneet koko maailman kuvittelemaan, että Beethoven oli itävaltalainen ja Hitler saksalainen.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Ai se bernhardilainen? Eiks ne oo Sveitsistä?

Kyllä se Immonen muuten on oikeassa siinä, jotta suomenpystykorvan geenipooli on kapeutunut liikaa, kun suositaan kaiken maailman ulkomaisia rotuja.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Pikku Adolf syntyi 20.4.1889 yläitävaltalaisessa Braunaussa Itävalta-Unkarissa.

Hän muutti Itävallasta Saksaan vasta vuonna 1913 eli 24 vuotiaana päätettyään, että hänelle saksalaisuus on parempi valinta kuin jäädä itävaltalaiseksi. Mainittakoon, että määräys asevelvollisuuskutsuntoihin tuli Itävallasta, ei suinkaan Saksasta.

Kukaan ei ole profeetta omalla maallaan, ei edes Adolf Hitler ollut.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"muistaa esimerkiksi itävaltalaisen Adolf Hitlerin nousu Saksan valtion johtoon."

Minusta tuo vaaleilla valitsematon komissio edustaa Hitlerin Saksaa, eihän se hyväksy demokratiaa ja valloittaa alueita Euroopasta.

Toimituksen poiminnat